بررسی اثرات حمل و نقل و نگهداري ماهي قزل آلاي رنگين كمان به صورت زنده بركيفيت گوشت مجری: سعید جوان بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1386 همکاران: عباسعلی مطلبی، سید حسن جلیلی، سيد رسول ارشد، منصور صدريان، فريدون رفيعپور ، علی باقرپور، فرشته خدابنده، اسماعیل صفری و افشین فهیم چهارشنبه 9 تیر 1400 (اجرا شده) (383) (0) (پروژه های خاتمه یافته) نتایج: نتایج به دست آمده از این تحقیق نشان دهنده این است که با روش های موجود هندلینگ زنده آبزیان در شهر تهران و با مسافت های طی شده در زمان انجام این تحقیق (4ساعت) و نیز تراکم موجود(100-150کیلوگرم متر مکعب)،کیفیت گوشت ماهیان قزل آلای حمل و نقل شده به روش زنده تحت تأثیر قرار نگرفته و همچنان کیفیت بالای خود را تا مقصد حفظ می نمایند.