بررسي امكان استفاده از فيلم های خوراكي ( سدیم آلژینات، پروتئین آب پنیر و مخلوط آن ها ) براي بسته بندي ماهی كيلكای سر و دم زده شکم خالی مجری: مینا سیف زاده بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1386 همکاران: سید حسن جلیلی، منصور صدریان، قربان زارع گشتی چهارشنبه 9 تیر 1400 (اجرا شده) (386) (0) (پروژه های خاتمه یافته) نتایج: با توجه به نتایج آنالیز آماری نمونه های پوشش شده با WP، SAو WPSA تا پایان مدت زمان نگهداری در سرد خانه از کیفیت مطلوبی برخوردار بودند،اما نمونه شاهد کیفیت خود را ازدست داده بود. در این مرحله بین تیمار WP و تیمار WPSAاختلاف معنی داری مشاهده نشد(p>0.05).هرچند از نظر اقتصادی پروتئین آب پنیر بر سدیم آلژینات ارجحیت داشت اما براساس تفاوت معنی دار در شاخص پذیرش کلی بین نمونه های پوشش دار (p<0.05)،تیمار SAدر مقایسه با سایر تیمارها از کیفیت بهتری برخوردار بود.