بررسی عمر ماندگاری و تعيين میزان پذیرش کنسرو کوفته ماهي کپور نقره ای در مقایسه با کوفته ماهي با پوشش سوخاری در كيسه وكيوم مجری: فریدون رفیع پور بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1385 همکاران: سید حسن جلیلی، انوشه کوچکیان صبور، قربان زارع گشتی، سعید جوان ، افشین فهیم چهارشنبه 9 تیر 1400 (اجرا شده) (377) (0) (پروژه های خاتمه یافته) نتایج: نتایج تولید تیمارهای مختلف نشان دهنده این است که تیمار کوفته ماهی حاوی 80% گوشت ماهی و مخلوط نشاسته گندم و سیب زمینی به میزان 10% از حیث شاخص های حسی و نیز میزان یکنواختی محصول حین فرآیند تولید، شکل ظاهری (رنگ مطلوب و عدم دو پوسته شدن کوفته ماهی طی فرآیند حرارتی) و میزان پذیرش بهترین تیمار بوده است.مدت زمان ماندگاری برای کنسرو کوفته 2 سال و مدت زمان نگهداری کوفته سوخاری بصورت منجمد در دمای 18- درجه سلسیوس به مدت شش ماه تعیین گردید.