بازدید آموزشی دانشجویان رشته شیلات دانشکده منابع طبیعی دانشگاه گیلان از مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، گروهی از دانشجویان رشته شیلات دانشکده منابع طبیعی از بخشهای مختلف تولیدی و آزمایشگاهی مرکز با هدف آشنایی با فرآیندهای تخصصی آمادهسازی و تولید فرآوردههای شیلاتی بازدید کردند. 1404/9/10 (41) (0) بازدید آموزشی دانشجویان رشته شیلات دانشکده منابع طبیعی دانشگاه گیلان از مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، گروهی از دانشجویان رشته شیلات دانشکده منابع طبیعی از بخشهای مختلف تولیدی و آزمایشگاهی مرکز با هدف آشنایی با فرآیندهای تخصصی آمادهسازی و تولید فرآوردههای شیلاتی بازدید کردند. ابتدای بازدید، دانشجویان ضمن بازید از خط تولید فرآوردههای شیلاتی شرکت الماس آدرین پارس، از مراحل مختلف گوشتگیری ماهی، آمادهسازی مواد اولیه، تولید محصول، بستهبندی و روشهای انجماد بازدید کردند و در مورد نحوه عملکرد ماشن آلات خط تولید، الزامات بهداشتی و کنترل کیفیت، توضیحات فنی و تخصصی توسط مدیر تولید شرکت الماس آدرین پارس داده شد. در ادامه و همزمان با بازید از آزمایشگاههای تخصصی، کارشناس مرکز به معرفی و تشریح فعالیتهای پژوهشی انجام شده و در حال اجرا پرداخت. همچنین روند انجام آزمایشهای مرتبط با محصولات شیلاتی توضیح داده شد. این بازدید با هدف تقویت تعامل میان دانشگاه و صنعت و مراکز تحقیقاتی، فرصتی برای دانشجویان فراهم آورد تا با زنجیره تولید و روش های ارزیابی کیفیت فرآوردههای شیلاتی آشنا شوند.