به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، گروهی از دانشجویان رشته شیلات دانشکده منابع طبیعی از بخش‌های مختلف تولیدی و آزمایشگاهی مرکز با هدف آشنایی با فرآیندهای تخصصی آماده‌سازی و تولید فرآورده‌های شیلاتی بازدید کردند.
ابتدای بازدید، دانشجویان ضمن بازید از خط تولید فرآورده‌های شیلاتی شرکت الماس آدرین پارس، از مراحل مختلف گوشت‌گیری ماهی، آماده‌سازی مواد اولیه، تولید محصول، بسته‌بندی و روش‌های انجماد بازدید کردند و در مورد نحوه عملکرد ماشن آلات خط تولید، الزامات بهداشتی و کنترل کیفیت، توضیحات فنی و تخصصی توسط مدیر تولید شرکت الماس آدرین پارس داده شد.
در ادامه و همزمان با بازید از آزمایشگاه‌های تخصصی، کارشناس مرکز به معرفی و تشریح فعالیت‌های پژوهشی انجام شده و در حال اجرا پرداخت. همچنین روند انجام آزمایش‌های مرتبط با محصولات شیلاتی توضیح داده شد.
این بازدید با هدف تقویت تعامل میان دانشگاه و صنعت و مراکز تحقیقاتی، فرصتی برای دانشجویان فراهم آورد تا با زنجیره تولید و روش های ارزیابی کیفیت فرآورده‌های شیلاتی آشنا شوند.