به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، دوشنبه مورخ 1404/04/23، وبینارهای تخصصی برنامه ترویجی هفته انتقال یافته های علمی توسط محققین مرکز با محور " آشنایی با روش های کاهش ضایعات و زائدات محصولات فرآوری شده" با حضور کارشناسان، مروجین و بهره برداران بصورت وبیناری با موضوعات ذیل برگزار گردید:
1- تولید اسید چرب امگا3 از زائدات آبزیان (ذبیح اله بهمنی عضو هیئت علمی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان)
2- تولید فرآورده های تخمیری راهکاری برای کاهش زائدات آبزیان (مینا سیف زاده عضو هیئت علمی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان)
3- کاربرد فناوری های سبز در فرآوری محصولات دریایی ( مینا احمدی، محقق مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان )