بازدید و نشست رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان و شرکت الماس آدرین پارس به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، صالح محمدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان از مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان و خط تولید فرآورده های شیلاتی شرکت الماس آدرین پارس بازدید نمودند. 1404/2/11 (81) (0) بازدید و نشست رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان و شرکت الماس آدرین پارس به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، صالح محمدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان از مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان و خط تولید فرآورده های شیلاتی شرکت الماس آدرین پارس بازدید نمودند. در این بازدید، نشستی با حضور صالح محمدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان نوربخش رئیس جهاد کشاورزی بندر انزلی صیاد بورانی سرپرست مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، عبودی مدیرعامل شرکت الماس آدرین پارس و کارشناسان مربوطه برگزار شد. در این نشست،صیاد بورانی ضمن خوشامدگویی به رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان و آرزوی موفقیت برای ایشان در مسیر اجرای برنامه هفتم توسعه و ارتقای امنیت غذایی، به تشریح اهداف مرکز، ادامه قرارداد مشارکتی و همکاریهای تحقیقاتی با شرکت الماس آدرین پارس، موانع موجود و راهکارهای پیشنهادی برای تداوم همکاری ها پرداخت . وی خواستار حمایت همهجانبه مسئولین استانی و بر نقش مهم مرکزملی تحقیقات فرآوری آبزیان در تولید، ترویج و ارتقای سلامت مصرف کنندگان فرآوردههای آبزی تاکید کرد. در ادامه، عبودی مدیرعامل شرکت الماس آدرین پارس، گزارشی از برنامههای تولید، اهداف شرکت و چالش های موجود ارائه کرد و بر اهمیت آموزش و ترویج مصرف این محصولات در مدارس، سازمان نیروهای مسلح و فروشگاههای زنجیرهای تأکید نمود. صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان ضمن قدردانی از همکاریهای مشترک مرکزملی تحقیقات فرآوری آبزیان و شرکت الماس آدرین، بر ضرورت اطلاعرسانی گستردهتر فعالیتها و مشارکت تحقیقاتی مرکز با شرکت الماس آدرین پارس و مشکلات موجود تاکید کرد. وی پیشنهاد داد اخبار و دستاوردهای این حوزه از طریق رسانههایی از جمله صداوسیما، معاونت ترویج استان و دیگر ارگانهای مرتبط به اطلاع عموم برسد تا از ظرفیتهای استانی برای رفع موانع استفاده شود. صالح محمدی همچنین خواستار توجه ویژه به توسعه محصولات شیلاتی نوین شد که میتوانند نقشی مهم در ارتقای سلامت و امنیت غذایی جامعه ایفا کنندو مقرر شد این موضوعات در جلسات مرتبط استانی مطرح و پیگیریهای لازم انجام گیرد.