برگزاری اولین نشست کارگروه پژوهشی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان،روز یکشنبه مورخ 7 اردیبهشت ماه سال جاری اولین نشست کارگروه پژوهشی مرکز با حضور سرپرست، اعضای کارگروه و محققین مرکزبرگزار شد. 1404/2/9 (65) (0) برگزاری اولین نشست کارگروه پژوهشی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، روز یکشنبه مورخ 7 اردیبهشت سال جاری اولین نشست کارگروه پژوهشی مرکز با حضور سرپرست، اعضای کارگروه و محققین مرکزبرگزار شد. در این نشست، روند پیشرفت کار سه کتاب با عناوین "پیشرفتها در دانش فنی فرآوری ماهی، راهنمای عملی فرآوری و بستهبندی میگو، و کاربرد پلاسمای سرد در ایمنی فرآوردههای گوشتی و شیلاتی" به ترتیب در دست ترجمه و گردآوری، مورد بررسی قرار گرفت و برای تسریع در تکمیل و چاپ آنها برنامه ریزی شد. همچنین گزارشی از میزان پیشرفت روند انجام فعالیتها، مشکلات احتمالی و برنامه زمانبندی پیشرو پروژههای جاری و در دست اجرا توسط مجریان مربوطه ارائه گردید. در پایان جلسه، دستاوردهای قابل ارائه در سال جاری جمع بندی و رونمایی دو محصول از پروژه های خاتمه یافته همراه با برنامه بازدید مقامات عالی ملی و استانی و برگزاری سفره شیلاتی در دستور کار قرار گرفت.