به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، کتاب تخصصی "فناوری تولید فرآورده های غذایی از کیلکا ماهیان" با تلاش جمعی از محققین مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان گردآوری و به چاپ رسید.
این کتاب با هدف معرفی ظرفیتها و روشهای نوین در تولید فرآورده های متنوع غذایی از گونه های مختلف کیلکا ماهیان تهیه شده است. محتوای کتاب شامل خصوصیات زیستی ماهی کیلکا و روش های صید آن، مشخصات بیوشیمیایی و ارزش غذایی ماهی کیلکا و فرآورده‌های غذایی از کیلکا ماهیان میباشد.
تدوین این اثر در راستای ارتقای دانش فنی، افزایش بهره وری در صنعت شیلات و کمک افزایش مصرف سرانه ماهی و صادرات محصولات دریایی برپایه کیلکا ماهیان انجام گرفته است و میتواند گامی مؤثر در جهت استفاده بهینه از منابع آبزی کشور و ترویج نوآوری در صنعت فرآوری باشد.