چاپ کتاب "فناوری تولید فرآورده های غذایی از کیلکا ماهیان" به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، کتاب تخصصی "فناوری تولید فرآورده های غذایی از کیلکا ماهیان" با تلاش جمعی از محققین مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان گردآوری و به چاپ رسید. 1404/1/26 (27) (0) چاپ کتاب "فناوری تولید فرآورده های غذایی از کیلکا ماهیان" به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، کتاب تخصصی "فناوری تولید فرآورده های غذایی از کیلکا ماهیان" با تلاش جمعی از محققین مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان گردآوری و به چاپ رسید. این کتاب با هدف معرفی ظرفیتها و روشهای نوین در تولید فرآورده های متنوع غذایی از گونه های مختلف کیلکا ماهیان تهیه شده است. محتوای کتاب شامل خصوصیات زیستی ماهی کیلکا و روش های صید آن، مشخصات بیوشیمیایی و ارزش غذایی ماهی کیلکا و فرآوردههای غذایی از کیلکا ماهیان میباشد. تدوین این اثر در راستای ارتقای دانش فنی، افزایش بهره وری در صنعت شیلات و کمک افزایش مصرف سرانه ماهی و صادرات محصولات دریایی برپایه کیلکا ماهیان انجام گرفته است و میتواند گامی مؤثر در جهت استفاده بهینه از منابع آبزی کشور و ترویج نوآوری در صنعت فرآوری باشد.