به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، چهارشنبه 19 دی 1403 دومین روز از برنامه ترویجی هفته انتقال یافته های علمی مرکز با محور ارتقاء فناوری بسته بندی در مواد غذایی، وبینارهای تخصصی با عناوین "کاربرد نانوتکنولوژی در بسته بندی (صنایع غذایی و صنایع شیلاتی)" توسط مینا احمدی محقق مرکز و " کاربرد ترکیبات طبیعی در توسعه بسته بندی های هوشمند و کارایی آنها در ارزیابی تازگی/ فساد محصولات شیلاتی" توسط مهدی آل‌‎بوفتیله عضو هیئت علمی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان" بصورت وبیناری برگزار گردید.