به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، روز دوشنبه ۱۷ دیماه ۱۴۰۳ در راستای ترویج پروژه تحقیقاتی فتیر ماهی که به سفارش مدیریت امور شیلات و آبزیان استان مرکزی توسط محققین مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان تدوین و اجرا شده بود، برنامه ترویجی روز مزرعه با عنوان تهیه فتیر ماهی با استفاده از گوشت ماهیان کپور نقره‌ای و قزل‌آلای رنگین کمان، در محل سالن اجتماعات سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی، با حضور مدیران و کارشناسان شیلاتی، بهره برداران و فتیرپزان شهرستان اراک برگزار شد.
در این برنامه مهندس معصومه رهنما کارشناس مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان به نمایندگی از دکتر مهدی آل‌بوفتیله مجری پروژه، با تبیین مراحل اجرای این پروژه، دستیابی به دانش فنی تولید فتیر ماهی را از دستاوردهای این پروژه معرفی کرد.
رهنما افزایش ارزش تغذیه‌ای فتیرهای تولیدی، عدم نیاز به سرمایه گذاری اضافه جهت راه‌اندازی خط تولید این محصول، تنوع بخشی به محصولات فرآوری شده آبزیان و افزایش سرانه مصرف آنها را از مزایای تولید فتیر ماهی در استان مرکزی بیان کرد.
برنامه روز مزرعه با پوشش خبری صدا و سیمای استان مرکزی انجام شد. مهندس فرشته خدابنده کارشناس مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان در مصاحبه با خبرنگار صدا و سیما از اهداف انجام پروژه و دلیل انتخاب نان فتیر برای غنی‌سازی با ماهی مطالبی را بیان کرد.
همچنین دکتر فرحناز لکزایی مدیر ترویج موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور در مصاحبه خود با خبرنگار صدا و سیما با اشاره به سرانه مصرف ماهی در کشور و لزوم افزایش آن، در پاسخ به سوال خبرنگار تاکید نمود افزودن گوشت ماهی به فتیر باعث تغییر در طعم و مزه فتیر نشد.
مهندس حسن اکبری مدیریت شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز در مصاحبه با خبرنگار با اشاره به اینکه فتیر غنی شده با ماهی برای توسعه افزایش مصرف ماهی صورت گرفته گفت فتیرماهی با افزودن ادویه‌های بومی به گونه‌ای تهیه شده که طعم و مزه فتیر اراک حفظ شده است.
اکبری با اشاره به اینکه با حمایت صنف فتیر پزی اراک و با توجه به مصرف بالای فتیر در استان گفت افزودن ماهی به فتیر، این شیرینی را تبدیل به غذای کامل می‌نماید و امید است با استقبال فتیرپزان فرهنگ مصرف ماهی در استان گسترش یابد

در حاشیه این برنامه از فتیرهای تولیدی با گوشت ماهیان کپور نقره‌ای و قزل‌آلای رنگین کمان رونمایی شد.