برگزاری دوره آموزشی "تغییرات پس از صید در ماهی" به گزارش روابطعمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، دوره آموزشی با عنوان "تغییرات پس از صید در ماهی" یکشنبه 27 آبان ماه 1403 ویژه بهرهبرداران پیشرو و علاقهمندان این حوزه با تدریس مینا احمدی محقق مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بصورت وبیناری و با 78 نقطه اتصال به میزبانی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد. 1403/8/29 (50) (0) برگزاری دوره آموزشی "تغییرات پس از صید در ماهی" به گزارش روابطعمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، دوره آموزشی با عنوان "تغییرات پس از صید در ماهی" یکشنبه 27 آبان ماه 1403 ویژه بهرهبرداران پیشرو و علاقهمندان این حوزه با تدریس مینا احمدی محقق مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بصورت وبیناری و با 78 نقطه اتصال به میزبانی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد. مباحث شامل دستهبندی ماهیان، ساختمان عضله و ترکیبات شیمیایی بدن ماهی، اصول عمل آوری ماهی، اشکال عرضه ماهی در بازار، تغییرات پس از صید در ماهی شامل تغییرات ظاهری، جمود پس از مرگ، اکسیداسیون و هیدرولیز چربیها، فساد باکتریایی، تغییر فلور میکربی در طول نگهداری ماهی تازه، آمین های بیوژنیک، اثر صید و روشهای حمل و نقل بر تغییرات پس از مرگ ماهی و راهکارهای علمی جهت سردسازی و حفظ کیفیت ماهی تا رسیدن به زنجیره تولید در این دوره توضیح داده شد.