به گزارش روابط‌عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، دوره آموزشی با عنوان "تغییرات پس از صید در ماهی" یکشنبه 27 آبان ماه 1403 ویژه بهره‌برداران پیشرو و علاقه‌‌مندان این حوزه با تدریس مینا احمدی محقق مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بصورت وبیناری و با 78 نقطه اتصال به میزبانی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد.
مباحث شامل دسته‌بندی ماهیان، ساختمان عضله و ترکیبات شیمیایی بدن ماهی، اصول عمل آوری ماهی، اشکال عرضه ماهی در بازار، تغییرات پس از صید در ماهی شامل تغییرات ظاهری، جمود پس از مرگ، اکسیداسیون و هیدرولیز چربی‌ها، فساد باکتریایی، تغییر فلور میکربی در طول نگهداری ماهی تازه، آمین های بیوژنیک، اثر صید و روشهای حمل و نقل بر تغییرات پس از مرگ ماهی و راهکارهای علمی جهت سردسازی و حفظ کیفیت ماهی تا رسیدن به زنجیره تولید در این دوره توضیح داده شد.