برگزاری جلسه کارگروه پژوهشی به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، اولین جلسه کارگروه پژوهشی با هدف بررسی سند پروژه پیشنهادی "تولید فیله سوخاری و ناگت کم چرب از ماهی سی باس آسیایی و ارزیابی ویژگی های کیفی محصولات منتخب طی دوره نگهداری در شرایط انجماد" به سفارش شرکت طرح توسعه دُرنیکا، با حضور سرپرست مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، مجری پروژه و اعضای کارگروه پژوهشی برگزار شد. 1403/8/1 (65) (0) برگزاری جلسه کارگروه پژوهشی به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، اولین جلسه کارگروه پژوهشی با هدف بررسی سند پروژه پیشنهادی "تولید فیله سوخاری و ناگت کم چرب از ماهی سی باس آسیایی و ارزیابی ویژگی های کیفی محصولات منتخب طی دوره نگهداری در شرایط انجماد" به سفارش شرکت طرح توسعه دُرنیکا، با حضور سرپرست مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، مجری پروژه و اعضای کارگروه پژوهشی برگزار شد. سند پروژه تحقیقاتی " تولید فیله سوخاری و ناگت کم چرب از ماهی سی باس آسیایی و ارزیابی ویژگی های کیفی محصولات منتخب طی دوره نگهداری در شرایط انجماد "، توسط مجری مربوطه (مهدی آل بوفتیله) ارائه شد. سپس، بحث و تبادل نظر توسط اعضاء کارگروه پیرامون عناوین، فرضیات و اهداف، روش ها و ماهیت ساختاری پروژه صورت گرفت. مقرر گردید پس از انجام اصلاحات پیشنهادی و تایید دبیرکارگروه پژوهشی در سامانه ثبت گردد تا سایر مراحل داوری و تصویب پیگیری شود.