برگزاری دوره آموزشی با عنوان " چگونگی سرد کردن ماهی و حمل آن از صیدگاه به کارخانه عمل آوری" به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، شنبه مورخ 23 تیرماه سال جاری وبینار آموزشی با عنوان " چگونگی سرد کردن ماهی و حمل آن از صیدگاه به کارخانه عمل آوری" با حضور مجازی 46 نفر شرکت کننده ویژه بهره برداران و کارشناسان و علاقه مندان این حوزه با تدریس فرشته خدابنده محقق مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان درمرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) اجرا شد. 1403/4/23 (104) (0) برگزاری دوره آموزشی با عنوان " چگونگی سرد کردن ماهی و حمل آن از صیدگاه به کارخانه عمل آوری" به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، شنبه مورخ 23 تیرماه سال جاری وبینار آموزشی با عنوان " چگونگی سرد کردن ماهی و حمل آن از صیدگاه به کارخانه عمل آوری" با حضور مجازی 46 نفر شرکت کننده ویژه بهره برداران و کارشناسان و علاقه مندان این حوزه با تدریس فرشته خدابنده محقق مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان درمرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) اجرا شد. مباحت مطرح شده در این وبینار آموزشی شامل: تغییرات ظاهری بعد از مرگ، تغییرات خود به خودی در ماهی، دلایل فسادپذیری بالای ماهی، فلور میکروبی ماهی تازه صید شده، عوامل تسریع فساد، انواع روشهای نگهداری ماهی، عوامل موثر در نگهداری ماهی به روش سرد، روشهای ایجاد سرما، محاسبه مقدار یخ مورد نیاز برای سرد کردن ماهی، اثرات RSW روی کیفیت ماهی، انتقال صید برای عرضه، بهینه سازی عملیات نگهداری ماهی در یخ، عملیات جعبه گذاری ماهی، روشهای یخ گذاری ماهی، مکانیزم سرد شدن ماهی با یخ، مزایای استفاده از یخ برای خصوصیات فیزیکی ماهی می باشد.