برگزاری اولین نشست شورای مرکز کارآفرینی و نوآوری صنایع غذایی شیلاتی در محل مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان برگزاری اولین نشست شورای مرکز کارآفرینی و نوآوری صنایع غذایی شیلاتی در محل مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان 1403/2/29 (177) (0) برگزاری اولین نشست شورای مرکز کارآفرینی و نوآوری صنایع غذایی شیلاتی در محل مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فراوری آبزیان روز چهارشنبه مورخ 26 اردیبهشت سال جاری اولین نشست شورای مرکز کارآفرینی و نوآوری صنایع غذایی شیلاتی با حضور دکتر حافظیه معاون پژوهش و فناوری موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، دکتر یوسفی عضو هیات علمی موسسه، مهندس تکریمی مشاور رئیس موسسه و دکتر صیاد بورانی سرپرست مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، نماینده شرکت الماس آدرین پارس و شرکت های فناور با هدف جمع بندی ایده های ارسال شده به مرکز کارآفرینی و نوآوری صنایع غذایی شیلاتی در محل مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان برگزار شد. ابتدا اعضاء شورای مرکز کارآفرینی و نوآوری صنایع غذایی شیلاتی از مکان مرکز کارآفرینی بازدید نمودند. سپس طی نشست تخصصی مباحث مرتبط با اقدامات انجام شده و برنامه ریزی های لازم برای افتتاح این مرکز در خرداد ماه سال جاری مطرح شد. ابتدای نشست هریک از اعضاء شورا و نمایندگان شرکت الماس آدرین پارس نظرات نهائی خود را برای طرح لوگوی مرکز کارآفرینی و راه اندازی وبسایت ارائه نمودند. 14 مورد ایده برای داوری به مرکز کارآفرینی و نوآوری صنایع غذایی شیلاتی ارسال شده بود که در این جلسه هریک از شرکت های فناور و مجریان ایده های ارسالی را طی گزارشی دفاع نمودند و در پایان گزارش هریک از ایده ها، ارزیابی و داوری های لازم توسط اعضای شورای مرکز کارآفرینی و نوآوری صنایع غذایی شیلاتی جهت انتخاب ایده های برتر انجام شد.