انعقاد توافقنامه ایجاد مرکز کارآفرینی و نوآوری صنایع غذایی شیلاتی انعقاد توافقنامه ایجاد مرکز کارآفرینی و نوآوری صنایع غذایی شیلاتی 1402/11/23 (263) (0) انعقاد توافقنامه ایجاد مرکز کارآفرینی و نوآوری صنایع غذایی شیلاتی به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فروری آبزیان روز سه شنبه مورخ 17 بهمن ماه سال جاری توافقنامه همکاری مشترک به منظور تاسیس، راهاندازی و راهبری مرکز کارآفرینی و نوآوری صنایع غذایی شیلاتی با حضور محمود بهمنی رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، محمود حافظیه معاون پژوهش و فناوری، بابک قائدنیا معاون امور برنامهریزی و پشتیبانی، پرستو محبی مسئول تجاری سازی، حمیدرضا عبودی مدیرعامل و آهنی و فائض، همکاران شرکت الماس آدرین پارس، و حضور وبیناری سید محمد تکریمی مشاور رئیس موسسه و سید حسن جلیلی سرپرست مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، در محل موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، به امضاء رسید. براساس مفاد این توافقنامه مرکز کارآفرینی و نوآوری صنایع غذایی شیلاتی در محل مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان واقع در شهرستان بندرانزلی، با مشارکت شرکت الماس آدرین پارس تاسیس و راه اندازی گردیده و اهداف زیر را دنبال خواهد نمود: 1- سازمان دهی و توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری در عرصه صنایع فرآوری آبزیان، 2- ایجاد روابط گسترده شبکه سازی بین دانشگاهها، موسسات پژوهشی و مراکز آموزش عالی، دولت و صنعت، 3- ارتقاء نقش نوآوران و کارآفرینان در توسعه و اعتلای کشور از طریق توسعه فناوری و کسب و کار دانش بنیان، 4- ترویج و توسعه فرهنگ مالکیت فکری،کارآفرینی و نوآوری در کشور، 5- تسریع و تسهیل تبدیل ایده به محصول، 6- شناسایی و توانمند سازی افراد خلاق، نوآور کارآفرین و فراهم کردن زمینه تجاری سازی دستاوردهای علمی آنها در راستای تبدیل به فعالیتهای کارآفرینانه، 7- هدایت ایده های نوآورانه در تنوع بخشی به محصولات شیلاتی جهت راه اندازی کسب و کار با هدف افزایش مصرف، 8- حمایت مادی و معنوی از ایده پردازان فناور در عرصه صنایع شیلاتی و فرآورده های جانبی.