به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، طبق برنامه ریزی و فرخوان انجام شده درخصوص برگزاری برنامه ترویجی هفته انتقال یافته های علمی مرکز با محور " بهره برداری بهینه از فرآورده های جانبی آبزیان"، دوشنبه 27 آذر 1402 وبینارهای تخصصی " ارزش افزایی به زائدات حاصل از فرآوری میگو: تولید کاروتنوپروتئین، ارزیابی ویژگی ها و معرفی کاربردهای آن" توسط دکتر مهدی آل بو فتیله و " تهیه مکمل های امگا 3 از ماهیان ریز اندام با تاکید بر میزان اسیدهای چرب DHA + EPA" توسط مهندس افشین فهیم بصورت وبیناری برگزار گردید.
در وبینار اول، مباحث مربوط به اهمیت تغذیه ای میگو، فرآورده های میگو موجود در بازار کشور، زائدات فرآوری میگو، ترکیب شیمیایی زائدات میگو، مصارف زائدات فرآوری میگو، چرایی و اهمیت ارزش افزایی به زائدات فرآوری میگو، ترکیبات با ارزش بالای موجود در زائدات حاصل از فرآوری میگو، کاروتنوپروتئین، منابع دریایی کاروتنوپروتئین، روش های تولید کاروتنوپروتئین، ویژگی های زیست فعالی کاروتنوپروتئین و کاربردهای آن برای تولید محصولات فراسودمند ارائه شد. در ادامه وبینار دوم در ارتباط با معرفی محصول مکمل امگا3، آمار تولید روغن ماهی، حوزه های کاربرد روغن امگا3، استخراج روغن از آبزیان ریزاندام (کیلکا و ساردین) و ارزیابی راندمان و ویژگی های کیفی آن، گزارش پیشرفت کار پروژه مربوط به تولید مکمل امگا 3 از ماهیان ریز اندام با تاکید بر میزان اسید های چرب امگا3، مراحل استخراج اسید های چرب، روشهای تغلیظ اسید های چرب امگا3 و تهیه روغن خالص ماهی صحبت شد.
در پایان، به پرسش های مطرح شده از سوی حاضران در دوره ها توسط ارائه دهندگان پاسخ داده شد.