به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، مهندس فرشته خدابنده، کارشناس فرآوری آبزیان مرکز ملی در مصاحبه برنامه تلویزیونی رویش شبکه آموزش با موضوع معرفی فرآورده های دودی گرم صنعتی شرکت نمود.
در این برنامه مهندس خدابنده به ارزش های تغذیه ای آبزیان فرآوری شده به روش دودی گرم اشاره نموده، ضمن مقایسه دو محصول دودی سرد (سنتی) با دودی گرم که محصولی آماده مصرف است، فرآیند تولید محصول را نیز تشریح نمود. همچنین با معرفی گونه های مناسب آبزیان، نمونه های دودی شده ماهی قزل آلای رنگین کمان و ماهی خاویاری (فیل ماهی پرورشی) نیز در این برنامه عرضه و مورد استقبال دست اندکاران برنامه رویش قرار گرفت. دکتر جلیلی سرپرست مرکز ملی نیز در بخشی از برنامه، ضمن برشماری فعالیت ها و وظایف کلی مرکز براساس رئوس وظایف تعریف شده برای سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، به قابلیت ماندگاری این محصول در شرایط مختلف نگهداری، امکان ایجاد تنوع در خصوصیات کیفی محصول و روش های مختلف مصرف این فرآورده اشاره نمود. همچنین در این برنامه فواید عمومی مصرف ماهی، دستگاه‌ها و تجهیزات لازم جهت دودی کردن، مواد اولیه مورد نیاز برای تولید دود و نقش هریک از مواد در حفظ و نگهداری محصول و طعم دهی طرح گردید.
فایل ضبط شده این برنامه در آدرس https://telewebion.com/episode/0x7f49172 قابل دسترس عموم علاقه مندان می باشد.