به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، روز چهارشنبه 27 اردیبهشت 1402، پیرو برگزاری جلسه و توافقات اولیه با مدیر کل شیلات استان و هماهنگی های بعمل آمده، دکتر جلیلی سرپرست مرکز به همراه جمعی از همکاران، از شرکت مکین دریا در منطقه آزاد انزلی بازدید نمود. در ابتدا مهندس آبکار نماینده حاضر شرکت، در خصوص اهداف و برنامه های این شرکت در جهت سرو غذاهای دریایی در یکی ازسه رستوران این شرکت به نام "کافه سلامت" مطالبی را بیان کرد. وی تاکید نمود که برای ایجاد تنوع هرچه بیشتر در محصولات قابل ارائه و توسعه فرهنگ آبزی مصرفی، باید از انواع محصولات شیلاتی تولید شده در مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان نیز بهره ببریم. درادامه دکتر جلیلی بیان داشت که با توجه به سوابق و تجربیات موجود، این مرکز آمادگی معرفی بیش از 50 نوع از محصولات مختلف شامل محصولات خورشتی از کوفته ماهی، دودی گرم آماده مصرف، سالادها و مارینادها، با طعم های متنوع را از گونه های مختلف ماهی و میگو، به ویژه ماهیان پرورشی استان و ماهیان خاویاری، همچنین گونه های ارزان قیمت نظیر کیلکا که سرشار از منایع غذایی با ارزش هستند را دارد. در پایان مقرر گردید شرح خدمات قابل ارائه، توسط مرکز تهیه و به شرکت مکین دریا ارسال گردد تا در قالب موافقتنامه، در روز افتتاحیه شرکت، محصولات منتخب تولید و عرضه گردد.