اجرای فاز نهایی پروژه سفارشی فتیرماهی در شهرستان اراک به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، فاز نهایی پروژه "تهیه فتیر ماهی با استفاده از گوشت چرخ شده ماهیان کپور نقره¬ای و قزل آلای رنگین کمان در استان مرکزی با هدف افزایش سرانه مصرف آبزیان" انجام شد. 1402/2/16 (280) (0) اجرای فاز نهایی پروژه سفارشی فتیرماهی در شهرستان اراک به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، فاز نهایی پروژه "تهیه فتیر ماهی با استفاده از گوشت چرخ شده ماهیان کپور نقرهای و قزل آلای رنگین کمان در استان مرکزی با هدف افزایش سرانه مصرف آبزیان" انجام شد. بدین منظور محققین مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان در بازه زمانی 1402/02/09 الی 1402/02/12 در شهرستان اراک حضور یافته، تیمارهای آزمایشی شامل فتیر شاهد و فتیرهای حاوی گوشت پیش تیمار شده ماهیان قزل آلای رنگین کمان و کپور نقرهای طعمدار شده با ادویه-های مختلف را در کارگاه فتیرپزی زَرنان شهرستان اراک تولید نمودند. سپس نمونههای تهیه شده با حضور مدیریت شیلات و امور آبزیان، کارشناسان و کارکنان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی از نظر ویژگیهای حسی مورد ارزیابی قرار گرفتند. بعد از گردآوری و تجزیه تحلیل نتایج، تیمارهای نهایی انتخاب شده و سپس این تیمارها در کارگاه فتیرپزی تهیه، جهت سنجش ویژگیهای شیمیایی، میکروبی، حسی، فیزیکی و تعیین عمرماندگاری در دماهای محیط و یخچال، به آزمایشگاه های مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان انتقال داده شدند. این پروژه با هدف افزایش سرانه مصرف آبزیان" بنا به پیشنهاد مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی، متعاقب عقد قرارداد پژوهشی بین اداره شیلات استان مرکزی و مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان اجرا شد.