به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، فاز نهایی پروژه "تهیه فتیر ماهی با استفاده از گوشت چرخ شده ماهیان کپور نقره‌ای و قزل آلای رنگین کمان در استان مرکزی با هدف افزایش سرانه مصرف آبزیان" انجام شد. بدین منظور محققین مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان در بازه زمانی 1402/02/09 الی 1402/02/12 در شهرستان اراک حضور یافته، تیمارهای آزمایشی شامل فتیر شاهد و فتیرهای حاوی گوشت پیش تیمار شده ماهیان قزل آلای رنگین کمان و کپور نقره‌ای طعم‌دار شده با ادویه-های مختلف را در کارگاه فتیرپزی زَرنان شهرستان اراک تولید نمودند. سپس نمونه‌های تهیه شده با حضور مدیریت شیلات و امور آبزیان، کارشناسان و کارکنان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی از نظر ویژگی‌های حسی مورد ارزیابی قرار گرفتند. بعد از گردآوری و تجزیه تحلیل نتایج، تیمارهای نهایی انتخاب شده و سپس این تیمارها در کارگاه فتیرپزی تهیه، جهت سنجش ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی، حسی، فیزیکی و تعیین عمرماندگاری در دماهای محیط و یخچال، به آزمایشگاه های مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان انتقال داده شدند. این پروژه با هدف افزایش سرانه مصرف آبزیان" بنا به پیشنهاد مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی، متعاقب عقد قرارداد پژوهشی بین اداره شیلات استان مرکزی و مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان اجرا شد.