به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، ششمین جلسه کارگروه پژوهشی با هدف بررسی دو سند پروژه طرح افزایش مصرف انسانی ماهی کیلکا، روز یکشنبه مورخ 1401/9/13 با حضور سرپرست مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، اعضای کارگروه و مجریان پروژه ها، در سالن جلسات مرکز برگزار شد.
اسناد پروژه های تحقیقاتی "تهیه ماریناد از ماهی کیلکا، بهینه سازی تولید و ارزیابی ویژگی های میکروبی، شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری در یخچال"، و "تولید و ارزیابي ویژگيهای کیفي و بازارپسندی محصولات خشک و طعم دار ماهي کیلکا"، توسط مجریان مربوطه ارائه شد. سپس، بحث و تبادل نظر پیرامون عناوین، فرضیات و اهداف، روش ها و ماهیت ساختاری پروژه ها توسط اعضاء صورت گرفت. مقرر گردید هر دو پروژه پس از انجام اصلاحات پیشنهادی در قسمت های مختلف در سامانه ثبت گردند تا سایر مراحل داوری و تصویب پیگیری شود.