برگزاری ششمین جلسه کارگروه پژوهشی با محوریت بررسی شناسنامه دو پروژه تحقیقاتی از طرح توسعه مصرف انسانی ماهی کیلکا به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، ششمین جلسه کارگروه پژوهشی با هدف بررسی دو سند پروژه طرح افزایش مصرف انسانی ماهی کیلکا، روز یکشنبه مورخ 1401/9/13 با حضور سرپرست مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، اعضای کارگروه و مجریان پروژه ها، در سالن جلسات مرکز برگزار شد. 1401/9/14 (283) (0) برگزاری ششمین جلسه کارگروه پژوهشی با محوریت بررسی شناسنامه دو پروژه تحقیقاتی از طرح توسعه مصرف انسانی ماهی کیلکا به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، ششمین جلسه کارگروه پژوهشی با هدف بررسی دو سند پروژه طرح افزایش مصرف انسانی ماهی کیلکا، روز یکشنبه مورخ 1401/9/13 با حضور سرپرست مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، اعضای کارگروه و مجریان پروژه ها، در سالن جلسات مرکز برگزار شد. اسناد پروژه های تحقیقاتی "تهیه ماریناد از ماهی کیلکا، بهینه سازی تولید و ارزیابی ویژگی های میکروبی، شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری در یخچال"، و "تولید و ارزیابي ویژگيهای کیفي و بازارپسندی محصولات خشک و طعم دار ماهي کیلکا"، توسط مجریان مربوطه ارائه شد. سپس، بحث و تبادل نظر پیرامون عناوین، فرضیات و اهداف، روش ها و ماهیت ساختاری پروژه ها توسط اعضاء صورت گرفت. مقرر گردید هر دو پروژه پس از انجام اصلاحات پیشنهادی در قسمت های مختلف در سامانه ثبت گردند تا سایر مراحل داوری و تصویب پیگیری شود.