Euro-Aliment (Foods Connects People and Share Science in a Resilient World)ارائه دو مقاله علمی در دهمین سمپوزیوم بین¬المللی به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، دو مقاله علمی در دهمین سمپوزیوم بین المللی Euro-Aliment (Foods Connects People and Share Science in a Resilient World) توسط کارشناس مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان به صورت سخنرانی ارائه گردید. 1400/7/17 (421) (0) Euro-Aliment (Foods Connects People and Share Science in a Resilient World)ارائه دو مقاله علمی در دهمین سمپوزیوم بین¬المللی به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، دو مقاله علمی در دهمین سمپوزیوم بینالمللی Euro-Aliment (Foods Connects People and Share Science in a Resilient World) توسط کارشناس مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان به صورت سخنرانی ارائه گردید. دهمین سمپوزیوم بینالمللیEuro-Aliment (Foods Connects People and Share Science in a Resilient World) در تاریخ 8-7 اکتبر 2021 (15 و 16 مهر ماه 1400)، به میزبانی کشور رومانی و با محورهای فناوری های نوین در علوم غذایی، ایمنی غذا در جهان همه گیر،استراتژی های بیوتکنولوژیک برای نوآوری در اقتصاد زیستی، رویکردهای چند بعدی برای آبزی پروری و پایداری منابع آبزی، رویکردهای پایدار برای ادغام مجدد محصولات جانبی در محصولات زیستی ارزشمند، علم به شبکه سازی مدل های جدید در علم تجارت برای انتقال بیشتر با حضور دانشمندان غذا، محققان، مهندسان، تکنولوژیست ها ، سیاست گذاران و شاغلین در حرفه صنایع غذایی از کشورهای هلند، اسپانیا، آمریکا، ایران، چین، ترکیه، هند، یونان، رومانی و دیگر کشورها بصورت آنلاین در پلتفرم ارتباطی مایکروسافت تیمز (Microsoft Teams)برگزار شد. در این سمپوزیوم، مهندس مینا احمدی دو مقاله با عناوین: 1- Applications of chlorine compounds in the aquatic processing industry 2- The importance of by-products from fish processing in the production of value-added products بصورت سخنرانی ارائه نمود. احمدی در مقاله اول به عوامل موثر بر عملکرد ترکیبات کلرینه، مکانیسم اثر ضدعفونیکنندگیکلر، مزایای استفاده از کلر، کاربرد این ترکیبات در صنایع فرآوری آبزیان، انواع ترکیبات کلرینه مورد استفاده در صنایع فرآوری ماهی، کاربردهای ترکیبات حاوی کلر در صنعت آبزی پروری و مقادیر کلر آزاد باقیمانده در فرآورده های شیلاتی اشاره نمود. همچنین در مقاله دوم، اهمیت محصولات جانبی حاصل از فرآوری ماهیان در تولید فرآورده های با ارزش افزوده، کاربرد زائدات فرآوری آبزیان، نقش تولید فرآورده های با ارزش افزوده از زائدات آبزیان در کاهش و جلوگیری از آلودگی محیط زیست ناشی از دفع این ترکیبات بیولوژیک و کاربردهای غیرتغذیه ای ترکیبات شامل کیتین و کیتوزان، رنگدانه های کاروتینوئید، استخراج انواع آنزیم، چرم، چسب، داروسازی، لوازمآرایشی، مواد شیمیایی خوب، کلاژن، ژلاتین و معرفی برخی از محصولات پساب کارخانه های فرآوری ماهی با توجه به اهمیت آنها توضیح داده شد.