کارگاه آموزشی کارگاه آموزشی یک روزه تحت عنوان تولید انواع فرآورده های دودی گرم ماهی در مورخه 30مهر ماه سال جاری با حضور بیش از 40 نفر فراگیر ازکارخانجات فرآوری آبزیان کل کشور کارشناسان شیلاتی و دانشجویان رشته شیلات در سالن همایش بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور برگزار گردید 1396/8/1 (1110) (0) کارگاه آموزشی در این دوره فراگیران با اصول علمی این تولید آشنا شده و در بخش تولید این مرکز بصورت عملی با روشهای آماده سازی ماهی، سس گذاری، پخت أولیه و دودی کردن ماهی بصورت صنعتی و انواع بسته بندی بروش خلا و اتمسفر اصلاح شده آشنا شدند. به فراگیرانی که این دوره را با موفقیت به اتمام رساندند گواهی نامه اعطا گردید.