کنسانتره پروتئین ماهی دارای درصد بسیار بالا از نظر میزان پروتئین (<80 درصد) می باشد و یک منبع پروتئینی از آبزیان، با ارزش غذایی بسیار بالا جهت غنی سازی در سایر فرآورده های غذایی محسوب می گردد و با توجه به اینکه ماکارونی تولید شده در کشور بر پایه استفاده از غلات که دارای درصد پروتئین پایین
(4-3 درصد) می باشد، بدین جهت از درصدهای مختلف کنسانتره پروتئین ماهی جهت غنی سازی ماکارونی مورد استفاده قرار گرفت و ارزیابی کیفی و ارزش غذایی آن با نمونه های شاهد(بدون استفاده از FPC) مقایسه گردید و نتایج اولیه نشان داد این محصول در مقایسه با نمونه شاهد دارای ارزش غذایی بسیار بالا مخصوصاً از نظر درصد پروتئین می باشد و با توجه به مواد اولیه در دسترس و قابلیت تولید FPC از ماهیان ریز اندام و زایدات میتوان به اقتصادی بودن این محصول پروتئینی بسیار امیدوار بود و بتوان با گسترش تولید صنعتی آن در کشور گام مهمی در راستای اشتغال زایی برداشت. درحال حاضر مدت ماندگاری این فرآورده نوین در حال بررسی بوده و اطلاعات تکمیلی آن متعاقباً اعلام خواهد گردید.