غنی سازی ماکارونی با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی (FPC ) پروژه ای تحقیقاتی با هدف غنی سازی ماکارونی با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی FPC از گوشت چرخ شده و زایدات ماهی کپور نقره ای به منظور افزایش سرانه مصرف پروتئین ماهی مخصوصاً اسیدهای آمینه ضروری در قالب فرآورده های غذایی نوین در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان اجرا گردید 1396/4/17 (1135) (0) غنی سازی ماکارونی با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی (FPC ) کنسانتره پروتئین ماهی دارای درصد بسیار بالا از نظر میزان پروتئین (<80 درصد) می باشد و یک منبع پروتئینی از آبزیان، با ارزش غذایی بسیار بالا جهت غنی سازی در سایر فرآورده های غذایی محسوب می گردد و با توجه به اینکه ماکارونی تولید شده در کشور بر پایه استفاده از غلات که دارای درصد پروتئین پایین(4-3 درصد) می باشد، بدین جهت از درصدهای مختلف کنسانتره پروتئین ماهی جهت غنی سازی ماکارونی مورد استفاده قرار گرفت و ارزیابی کیفی و ارزش غذایی آن با نمونه های شاهد(بدون استفاده از FPC) مقایسه گردید و نتایج اولیه نشان داد این محصول در مقایسه با نمونه شاهد دارای ارزش غذایی بسیار بالا مخصوصاً از نظر درصد پروتئین می باشد و با توجه به مواد اولیه در دسترس و قابلیت تولید FPC از ماهیان ریز اندام و زایدات میتوان به اقتصادی بودن این محصول پروتئینی بسیار امیدوار بود و بتوان با گسترش تولید صنعتی آن در کشور گام مهمی در راستای اشتغال زایی برداشت. درحال حاضر مدت ماندگاری این فرآورده نوین در حال بررسی بوده و اطلاعات تکمیلی آن متعاقباً اعلام خواهد گردید.