دستگاه آنالیز بافت (Texture Analyzer) و رنگ سنج برای اندازه گیری، خصوصیات رئولوژیکی و تغییرات رنگ در مدت ماندگاری، برای فرآورده های خمیری مانند انواع برگر ماهی، گوشت چرخ کرده، خمیر ماهی و فرآورده های دیگر مانند انواع محصولات دودی گرم از ماهی برای اولین بار در آزمایشگاه فیزیک بخش تحقیقات فرآوری آبزیان مورد آزمایش قرار گرفت. در این خصوص جا دارد که از حمایتهای ریاست محترم پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی جناب آقای دکتر علی اصغر خانی پور، معاونتهای محترم و همچنین مسئول محترم آزمایشگاههای بخش تحقیقات فرآوری آبزیان سرکار خانم مهندس نوغانی تشکر و قدردانی بعمل آید.