برگزاری کارگاه آموزشی دربخش تحقیقات فرآوری آبزیان روز چهارشنبه مورخ 13 11 95 کارگاه آموزشی با عنوان اندازه گیری قدرت ژلی سوریمی گوشت پالایش شده ماهی توسط آقای مهندس رفیع پور دربخش تحقیقات فرآوری آبزیان به صورت آموزش تئوری و عملی برگزار شد 1395/11/19 (1064) (0) برگزاری کارگاه آموزشی دربخش تحقیقات فرآوری آبزیان در این دوره نحوه تهیه سوریمی و همچنین ارزیابی کیفیت سوریمی (خام ویخ زده) با دو روش فیزیکی (تعیین حالت ارتجاعی نمونه با دستگاه رئومتر ، مقدار سفیدی نمونه بادستگاه سنجش سفیدی)و حسی(آزمایش تا کردن ، آزمایش گاز زدن) برای فراگیران و کارشناسان شیلاتی ارائه شد.