تولید فرآورده های متنوع جدید شیلاتی در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان تولید فرآورده های متنوع شیلاتی که بیشتر فرمولاسیون ها برای طعم دار کردن فیله در انواع مارینادها با نظر کارشناسان بخش تحقیقات فرآوری آبزیان روز دوشنبه مورخ 5 7 95 انجام شد 1395/7/11 (1079) (0) تولید فرآورده های متنوع جدید شیلاتی در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان در این فعالیت فرآورده های جدید با عناوین (کتلت ماهی فیتوفاگ، کپورو بیگ هد- کوفته سوخاری ماهی فیتوفاگ، کپورو بیگ هد- کوفته بدون پوشش سوخاری ماهی فیتوفاگ، کپورو بیگ هد- کباب کوبیده ماهی فیتوفاگ، کپورو بیگ هد- فیله خام طعم دار ماهی خاویاری، کپورو بیگ هد- فیله خاویاری مارینادشده- فیله خاویاری خام- کباب خاویاری- فیله خاویاری دودی-فیله طعم دار پروانه ای ماهی کپور- برگر سوخاری ماهی فیتوفاگ، کپورو بیگ هد) به سفارش بخش خصوصی شرکت تکثیروپرورش آبزیان شوش با هدف نمونه سازی برای ارزیابی ،ذائقه پسندی و بازارپسندی در بسته بندی های متنوع و جدید تولید شد.