مصاحبه با خبرگزاری ایرنا در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری ایرنا روز یکشنبه مورخ 28 6 95 قائم مقام بخش تحقیقات فرآوری آبزیان از تولید تنقلات خشک شیلاتی از ماهی کیلکای دریای خزر خبر داد 1395/7/11 (1045) (0) مصاحبه با خبرگزاری ایرنا در این مصاحبه جناب آقای مهندس زارع اظهار کرد: ماهی کیلکا از نظر دارا بودن میزان پروتئین و اسیدهای چرب غیراشباع امگا3 بسیار با ارزش است. وی خاطر نشان کرد: به منظور افزایش میزان مصرف انسانی این ماهی در جامعه مخصوصا برای قشر جوان و نوجوان برای نخستین بار تولید کیلکای خشک طعم دار در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان تولید شد.زارع ، از مزایای این محصول را علاوه بر ارزش غذایی بالا در مقایسه با سایر تنقلات معمول در صنایع غذایی کشور، ماندگاری بسیار خوب در دمای معمولی محیط عنوان کرد.وی تصریح کرد: در این تحقیق چهارنوع محصول به صورت کیلکای خشک طعم دار نمکی ، کیلکای خشک طعم دار سرکه ای، کیلکای خشک با طعم سس گوجه فرنگی و کیلکای خشک با طعم خردل تولید شده است. به گفته وی این محصول در سطح نیمه صنعتی تولید شده و در صورت سفارش برای بخش خصوصی کشور آماده تولید در سطح صنعتی است.