تولید تنقلات خشک طعم دار از ماهیان ریز اندام و ارزان قیمت با توجه به افزایش مصرف از تنقلات غذایی بعنوان بخشی از سبد غذایی ایجاد تنوع و تولید فرآورده های نوین شیلاتی از اولویتهای پژوهشی محسوب میگردد 1395/4/6 (996) (0) تولید تنقلات خشک طعم دار از ماهیان ریز اندام و ارزان قیمت تولید فرآورده خشک طعم دار در قالب پروژه تحقیقاتی به سفارش دفتر بهبود کیفیت سازمان شیلات ایران با هدف افزایش مصرف انسانی ماهی کیلکای دریای خزر و تولید تنقلات خشک با ارزش افزوده و تغذیه ای بالا برای تمام سنیین در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان انجام گردید و دانش فنی آن آماده واگذاری به بخش تولید خصوصی برای تولید انبوه می باشد.