مهندس خدابنده در این سمینار گفت: هدف از طراحی این نشانگر های رنگی تغذیه ای اینست که با افزایش آگاهی مصرف کنندگان و اصلاح الگوی مصرف در ارتقاء سلامت جامعه گامهای موثری برداشته شود. بطور کلی نشانگرهای رنگی تغذیه ای بعنوان همیاران مصرف کننده در انتخاب سریع و آسان محصولات غذایی سلامت بخش محسوب می شوند.

خدابنده همچنین اشاره کرد: از اهداف این سخنرانی می توان به تقویت ارتقاء اطلاعات و کمک به انتخاب مواد غذایی برای مصرف کننده; تقویت نظارت مردم بر مواد غذایی; کنترل و کاهش نامحسوس تبلیغات مواد غذایی مضر و در نهایت ارتقاء سلامتی مردم و کاهش بیماریهای مرتبط با غذا (بویژه بیماریهای غیر واگیر)اشاره نمود.