بر اساس صحبتهای انجام شده مسئولیت اطلاعات این نشانگرهای رنگی، صحت و دقت آنها با مسئول فنی و مدیرمجموعه بوده و دراین خصوص تعهدات لازم بعهده هردومقام مسئول میباشد. همچنین در رابطه با واگذاری تایید کننده گواهی فرآورده های حلال از اداره نظارت غذا ودارو با سازمان استاندارد کشور بحث گردید و از کلیه واحدها در بخش خصوصی درخواست شد که با توجه به رشته کاری خود کارگاههای آموزشی تدارک دیده و ازدیگر صنایع دعوت بعمل آید تا از این دستاوردها استفاده کنند. در پایان جلسه هم در باره قرادادهای مسئولین فنی سازمان های دولتی و خصوصی تصمیماتی اتخاذ گردید.