دفاعیه نهایی سه پروژه تحقیقاتی مرکز که اجرای آنها به پایان رسیده است روز چهارشنبه مورخ 8/11/93 با حضور دکتر مرادی ریاست بخش بیوتکنولوژی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، مهندس مجید مصدق، مهندس هادی قربانی، مهندس شهرام صفیاری از کارشناسان سازمان شیلات ایران و همکاران اصلی پروژه کیلکای خشک، دکتر شاهمحمدی و دکتر شویک لو داوران پروژه های در دست دفاع و مهندس زارع گشتی قائم مقام رئیس پژوهشکده آبزی پروری در بخش فرآوری آبزیان، دکتر کوچکیان مجری پروژه تحلیلی جمع آوری اطلاعات فرآورده های ماهیان خاویاری و معصومه رهنما مجری پروژه تحقیقاتی کیلکای سوخاری در سالن اجتماعات موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور انجام شد.
پروژه های دفاع شده شامل:
پروژه تولید انواع فرآورده های خشک طعم دار از کیلکا با کد مصوب91122-12-12-4 از پروژه های درآمدزا که با همکاری سازمان شیلات ایران توسط دکتر علی اصغر خانی پور با هدف تولید فرآورده های متنوع از کیلکا ماهیان و افزایش مصرف انسانی این ماهی در طول مدت 1 سال انجام گردید و نتایج بدست آمده حاکی از دستیابی به هدف مذکور بوده و اجرای این پروژه در کارخانجات فرآوری کاربردی می باشد. دفاعیه این پروژه توسط مهندس قربان زارع گشتی یکی از همکاران اصلی پروژه مذکور بجای دکتر خانی پور انجام شد.
پروژه بررسی تاثیر لعاب های مختلف روی کیفیت کیلکای سوخاری با کد مصوب 90023-12-12-2 که توسط معصومه رهنما سنگاچینی با هدف تولید فرآورده های متنوع پوشش دار از کیلکا ماهیان و افزایش مصرف انسانی این ماهی در طول مدت 2 سال انجام گردید و نتایج بدست آمده از این تحقیق گویای دستیابی به هدف مذکور می باشد در نتیجه اجرای آن در کارخانجات فرآوری کاربردی می باشد.
پروژه جمع آوری اطلاعات مربوط به عمل آوری ماهیان خاویاری و محصولات فرآوری شده آن با کد مصوب 91153-12-12-2 که توسط دکتر انوشه کوچکیان صبور با هدف ارایه مجموعه ای جامع و کامل از اطلاعات مربوط به عمل آوری ماهیان خاویاری و محصولات فرآوری شده آنها در طول مدت 1 سال انجام گردید.