تشکیل آخرین جلسه کارگروه تدوین استاندارد ماهی دودی به ریاست دکتر خانی پور در مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان در راستای استانداردسازی فرآورده های شیلاتی روز یکشنبه مورخ 2 9 93 آخرین جلسه کمیسیون تدوین استاندارد با عنوان ماهی دودی ماهی با طعم دود ماهی دودی خشک ویژگیها و روشهای آزمون به ریاست دکتر خانی پور و با حضور دبیر و اعضای تدوین در مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان برگزار گردید 1394/9/8 (913) (0) تشکیل آخرین جلسه کارگروه تدوین استاندارد ماهی دودی به ریاست دکتر خانی پور در مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان هدف از تدوین این استاندارد، تعیین ویژگیها، نمونه برداری، روش های آزمون، بسته بندی و نشانه گذاری ماهی دودی، ماهی با طعم دود و ماهی دودی خشک می باشد که از ماهی تازه، سرد و یا منجمد بصورت کامل، فیله و قطعه قطعه شده و محصولات مشابه آن آماده سازی شده باشد.هاجر قاسمیان دبیر تدوین استاندارد ماهی دودی در گفتگو با روابط عمومی مرکز گفت: تدوین نهایی این استاندارد امروز در مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان به پایان رسید و آماده جهت ارسال به کمیته ملی سازمان ملی استاندارد ایران می باشد.