تشکیل اولین جلسه کارگروه تدوین استاندارد ماهی دودی در مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان در راستای استانداردسازی فرآورده های شیلاتی روز دوشنبه مورخ 19 8 93 اولین جلسه کمیسیون تدوین استاندارد با عنوان ماهی دودی ماهی با طعم دود ماهی دودی خشک ویژگیها و روشهای آزمون که به همت اداره کل استاندارد گیلان در مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان تشکیل گردید 1394/9/8 (868) (0) تشکیل اولین جلسه کارگروه تدوین استاندارد ماهی دودی در مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان مهندس صادقی، مهندس قاسمیان، مهندس کتابچی و مهندس ابراهیمی از اداره کل استاندارد گیلان و دکتر جلیلی، مهندس زارع، مهندس رفیع پور، مهندس زلفی نژاد و مهندس خدابنده از مرکز ملی و همچنین مهندس جاذب نیکو از بخش خصوصی حضور داشتند. ضمناً دکتر خانی پور رئیس مرکز بعنوان مسئول تدوین و مهندس قاسمیان دبیر تدوین تعیین گردیدند.