مصاحبه خبری با کارشناسان و محققین مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان توسط شبکه باران صدا و سیما استان گیلان محققین مرکز در مصاحبه خبری خود با گروه خبری اعزامی از صدا و سیمای استان گیلان که روز چهارشنبه 28 خرداد ماه 1393 در مرکز انجام شد به معرفی فعالیتهای تحقیقاتی خود پرداختند 1394/9/2 (892) (0) مصاحبه خبری با کارشناسان و محققین مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان توسط شبکه باران صدا و سیما استان گیلان در این گزارش دکتر علی اصغر خانی پور رئیس مرکز به معرفی کلوچه و بستنی از پروتئین تغلیظ شده ماهی کیلکا، فریدون رفیع پور مجری پروژه به معرفی پروژه دودی گرم صنعتی ماهی قزل آلا و قربان زارع گشتی مجری پروژه به معرفی خمیر آماده مصرف ماهی ( کرم خوراکی ) پرداختند و در ادامه فرشته خدابنده مدیر تولید مرکز مراحل آماده سازی ماهی را تشریح نمودند. این مصاحبه هفته آینده از شبکه های باران و سراسری پخش خواهد شد.