مهندس نوغانی در این سمینار با معرفی این جلبکها و همچنین ویژگیهای تغذیه ای آنها گفت: ریز جلبکها بعلت دارا بودن ترکیبات زیست فعال منحصر به فرد جزء غذاهای فرآسودمند بشمار می آیند و همچنین افزایش تقاضا برای غذاهای سلامتی بخش باعث توجه هرچه بیشتر به این منابع طبیعی نوین گردیده است.

نوغانی در ادامه با اشاره به موارد استفاده از کنسانتره جلبکی گفت: از جلبکها بعنوان غذای انسان، علوفه و مکمل غذایی برای دام و طیور و آبزیان، در کشاورزی، در پژوهشهای زیستی و همچنین تصفیه آب استفاده می گردد.

وی در ادامه به اثرات درمانی اثبات شده مصرف میکروجلبکها بر اساس اسناد علمی معتبر به:

*کاهش کلسترول خون

*محافظت در برابر برخی سرطان ها

* پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی - عروقی

* افزایش مقاومت سیستم ایمنی

* ترمیم زخم

* تقویت بینائی اشاره نمود

و در پایان گفت:

-بر طبق مطالب ارائه شده استفاده و کاربرد این جلبکها بعنوان یک منبع دریایی هم از دیدگاه تغذیه ای و هم از دیدگاه صنعتی میتواند دستاورد علمی قابل توجهی باشد.

-وجود بسیاری از فاکتورهای تغذیه ای مهم و اساسی در این جلبکها میتواند انگیزه ای جهت تولید محصولات جدید تجاری باشد.

-استفاده از این جلبکها در صنایع غذایی بعلت خاصیت غنی کنندگی بالای آنها سبب رفع بسیاری از نیازهای روزانه افراد خواهد شد با توجه به فقر غذای در جوامع امروزی نیاز به تولید چنین محصولاتی دور از انتظار نمی باشد.

-ریز جلبکها و ترکیبات استخراج شده از آنها میتوانند نقش مهمی در طراحی و توسعه فرآورده های نوین ایفا کنند.

-هزینه های پایین تولید در مقایسه با ارزش تغذیه ای بالای این ریز جلبکها تحقیق و توسعه در این زمینه بمنظور افزایش کاربرد آن در صنعت غذای ایران امری ضروری بنظر می رسد