تشکیل اولین جلسه کارگروه پروژه تحقیقاتی تولید میکروکپسول روغن ماهی کیلکا در راستای اجرای پروژه تحقیقاتی تولید میکروکپسول روغن ماهی کیلکا برای مصارف غذایی و دارویی با استفاده از پپتیدهای زیست فعال ژلاتین استحصالی از زائدات فرآوری کپور نقره ای جلسه توجیهی فیما بین مجری و همکاران پروژه برگزار گردید 1393/10/17 (810) (0) تشکیل اولین جلسه کارگروه پروژه تحقیقاتی تولید میکروکپسول روغن ماهی کیلکا در این جلسه دکتر سید حسن جلیلی مجری پروژه به تبیین اهداف و روش تحقیق پروژه پرداختند و اظهار داشتند روغن ماهی مخصوصاً روغن ماهی کیلکا حاوی مقادیر منحصربفرد اسیدهای چرب زنجیره بلند چند غیر اشباع می باشد. ثابت شده که اسیدهای چرب اُمگا – 3 و 6 نه تنها برای بدن انسان ضروری هستند بلکه مصرف مستمر آنها از جنبه های مختلف به سلامت انسان کمک می کند. مصرف اُمگا – 3 احتمال ابتلا به بیماری های قلبی - عروقی، سرطان سینه و پروستات، کم وزنی نوزادان، انواع افسردگی و ... را کاهش داده و به بهبود عملکرد مغز نیز کمک می نماید. به همین دلیل امروزه روغن ماهی وارداتی به اشکال مختلف و با بسته بندی و نامهای تجاری متنوع در داروخانه ها بعنوان دارو و یا مکمل های رژیمی در دسترس عموم بوده و علیرغم گرانی از استقبال خوبی برخوردار می باشد. همچنین در برخی کشورهای پیشرفته روغن ماهی پایدار شده با انواع آنتی اکسیدان، با هدف غنی سازی و تولید غذاهای فراسودمند یا عملگر به مواد غذایی مختلف به ویژه شیر، فرآورده های لبنی و آبمیوه ها افزوده شده است.