اجرای پروژه تحقیقاتی تولید فرآورده جدید کلوچه ماهی (Fish Patty) در مرکز ملی تنوع بخشی تولید انواع فرآوره های غذایی از آبزیان بمنظور افزایش مصرف سرانه آبزیان در کشور از اهداف این پروژه بوده و برای تولید این فرآورده جدید قراردادی بصورت پروژه خاص با بخش خصوصی اجرا خواهد شد 1393/8/24 (786) (0) اجرای پروژه تحقیقاتی تولید فرآورده جدید کلوچه ماهی (Fish Patty) در مرکز ملی این پروژه با هدف تنوع بخشی تولید انواع فرآوره های غذایی از آبزیان بمنظور افزایش مصرف سرانه آبزیان در کشور و برای تولید فرآورده غذایی جدید "کلوچه ماهی" بصورت پروژه خاص طی قرارداد فی مابین مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان و شرکت صنایع غذایی مخصوص فرآور گیلان (بخش خصوصی) در سال جاری اجرا می شود.دکتر علی اصغر خانی پور رئیس مرکز و مجری پروژه اظهار داشت که کلوچه ماهی بصورت صنعتی بعنوان یک دسر غذایی با ارزش فوق العاده اسیدهای چرب غیر اشباع و اسید آمینه های ضروری ماهی از نوع "FPC" نوع "A" ماهی ارزان قیمت "سیم ارس" با فرمولاسیون متناسب با ذائقه هموطنان تولید و از نظر ارزش غذایی ، میزان پذیرش و عمر ماندگاری مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.