این پروژه با هدف تنوع بخشی تولید انواع فرآوره های غذایی از آبزیان بمنظور افزایش مصرف سرانه آبزیان در کشور و برای تولید فرآورده غذایی جدید "کلوچه ماهی" بصورت پروژه خاص طی قرارداد فی مابین مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان و شرکت صنایع غذایی مخصوص فرآور گیلان (بخش خصوصی) در سال جاری اجرا می شود.

دکتر علی اصغر خانی پور رئیس مرکز و مجری پروژه اظهار داشت که کلوچه ماهی بصورت صنعتی بعنوان یک دسر غذایی با ارزش فوق العاده اسیدهای چرب غیر اشباع و اسید آمینه های ضروری ماهی از نوع "FPC" نوع "A" ماهی ارزان قیمت "سیم ارس" با فرمولاسیون متناسب با ذائقه هموطنان تولید و از نظر ارزش غذایی ، میزان پذیرش و عمر ماندگاری مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.