هیئتی متشکل از کارشناسان شرکت فرآورده های گوشتی آندره که در زمینه تولید فرآورده های گوشتی فعالیت می نمایند جهت برسی راهکارهای همکاری برای تجاری سازی نتایج پروژه تحقیقاتی تولید سوسیس ماهی و تولید و عرضه گسترده آن در کشور به مرکز مراجعه و در جلسه ای که فیمابین کارشناسان آن مرکز و با حضور اعضای محترم هیئت علمی و کارشناسان مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان برگزار گردید پس از تشریح فعالیتهای تحقیقاتی انجام گرفته در زمینه سوسیس ماهی توسط ریاست محترم مرکز و بحث و تبادل نظر کارشناسی در زمینه فوق مقرر گردید تا پس از اعلام نهایی تصمیمیات توسط مسئولین شرکت یاد شده نسبت به اتخاذ همکاری های دو جانبه برای شروع فعالیتهای مشترک اقدام گردد.