پروژه تحقیقاتی تولید انواع فرآورده های خشک طعم دار از ماهی کیلکای دریای خزر اجرایی شد اجرای این پروژه با هدف افزایش سهم مصرف انسانی ماهی کیلکای دریای خزر از طریق تنوع بخشی تولید انواع فرآورده های غذایی از کیلکا به سفارش سازمان شیلات ایران در مرکز ملی آغاز شد 1393/5/11 (771) (0) پروژه تحقیقاتی تولید انواع فرآورده های خشک طعم دار از ماهی کیلکای دریای خزر اجرایی شد دکتر خانی پور مجری پروژه اعلام نمود که فرآورده های خشک ماهی در ایران رایج نبوده و برای اولین بار در این تحقیق از کیلکای دریای خزر با 4 طعم پایه گوجه فرنگی، نمکی، خردل و سرکه کیلکای خشک به روش صنعتی و سنتی تولید می گردد. ایشان همچنین اظهار داشتند از این فرآورده می توان بصورت چاشنی، تنقلات غذایی و یا ماده اولیه برای تهیه سوپ ماهی استفاده نمود.