دفاع اولیه سه پروژه تحقیقاتی مرکز که اجرای آن به پایان رسیده است طی هفته گذشته با حضور ریاست، معاونین، کارشناسان و محققین مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان انجام شد. پروژه های دفاع شده شامل:
پروژه بررسی امکان استفاده از عصاره دانه انگور، کاتچین، فرولیک اسید و 4 هگزیل رزورسینول جهت جلوگیری از ایجاد لکه های سیاه در میگوی پرورشی با کد مصوب 89099-12-12-2 که توسط سرکار خانم مهندس مینا سیف زاده با هدف جلوگیری از ایجاد لکه سیاه با استفاده از آنتی اکسیدانهای گیاهی در میگوی پرورشی در طول مدت 2 سال انجام گردید و نتایج بدست آمده حاکی از دستیابی به هدف مذکور بوده و اجرای این پروژه در استخرهای پرورش میگو کاربردی می باشد.
پروژه امکان بهبود بافت و قابلیت پذیرش برگر ماهی کپور نقره ای  با افزودن پکتین در مواد برگر با کد مصوب 89166-12-12-2 که توسط جناب آقای مهندس افشین فهیم با هدف بهبود بافت برگر ماهی با استفاده از پکتین در طول مدت 2 سال انجام گردید و نتایج بدست آمده از این تحقیق گویای دستیابی به هدف مذکور می باشد در نتیجه اجرای آن در کارخانجات تولید برگر کاربردی می باشد.
پروژه تعیین تأثیر استفاده از نگهدارنده های طبیعی (رزماری و آویشن و پلی فسفات) در پایداری گوشت بدون استخوان ماهی کپور نقره ای در شرایط انجماد با کد مصوب 89108-12-12-2 که توسط سرکار خانم مهندس فرشته خدابنده با هدف افزایش مدت ماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای از دو ماه به شش ماه با استفاده از نگهدارنده های طبیعی در طول مدت 5/1 سال انجام گردید و نتایج بدست آمده حاکی از دستیابی به نتایج قابل قبول بوده و اجرای این پروژه در مراکز تولید فرآورده های خمیری و همچنین تولید اسنک ماهی که ماده اولیه آن گوشت چرخ شده ماهی می باشد، کاربردی است.