توسعه صنایع شیلاتی، ترویج و فرهنگ سازی مصرف ماهی دکتر خانی پور رئیس مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان در ششمین جلسه شورای مدیران جهاد کشاورزی گیلان به ارایه برنامه توسعه صنایع شیلاتی ترویج و فرهنگ سازی مصرف ماهی پرداخت 1392/5/2 (697) (0) توسعه صنایع شیلاتی، ترویج و فرهنگ سازی مصرف ماهی روز چهارشنبه 24 بهمن ماه 1391 ششمین جلسه شورای مدیران جهاد کشاورزی در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه داخلی در محل سالن شورای سازمان جهاد کشاورزی گیلان برگزار گردید. جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام ا.. مجید و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا جهانی آغاز گردید و در ادامه آقای دکتر خانی پور رئیس مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان به ارائه برنامه های توسعه صنایع شیلاتی، ترویج و فرهنگ سازی مصرف آبزیان پرداختند.در این جلسه آقای دکتر خانی پور با تاکید بر فواید ارزش تغذیه ای از آبزیان و ارایه آماری از صید و مصرف آبزیان در ایران و جهان و همچنین اهمیت فرآوری آبزیان، به تشریح وضعیت تولید و فرآوری آبزیان در استان گیلان پرداختند و با اشاره به پتانسیل های توسعه کارخانجات و کارگاههای فرآوری آبزیان در گیلان به معرفی پروژه های تحقیقاتی انجام شده در مرکز که قابلیت ترویج را دارا می باشند پرداختند.رئیس مرکز ملی، بهبود فرمولاسیون فرآورده های شیلاتی در بخش خصوصی، ارائه مشاوره فنی در تولید محصولات جدید، برگزاری کارگاههای آموزشی تخصصی برای تولید محصولات خاص، برگزاری جلسات ترویجی برای معرفی محصولات تحقیقاتی و واگذاری نتایج دستاوردهای تحقیقاتی به بخش خصوصی را از جمله خدمات علمی و فنی قابل ارایه توسط مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان برشمردند.در پایان آقای مهندس قنبری نژاد معاونت صنایع روستایی، ضمن ارایه ظرفیتهای موجود صنایع تبدیلی در استان که از تمام این ظرفیت استفاده نمی شود فرمودند می توان با تغییر کاربری آنها از ظرفیتهای موجود به نحو احسن استفاده نمود.