مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان امسال با 5 محصول جدید، کیلکای نانی شده (سوخاری) کیلکای خشک، کیلکای دودی، برگر تلفیقی کیلکا و کپور نقره ای و همچنین کروله میگو در این نمایشگاه که همزمان با هفته پژوهش و فناوری از 25 لغایت 29 آذر ماه 1391 در سالن همایشهای بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید، ظاهر شد که از استقبال بسیار خوبی از طرف مسئولین و بخشهای مختلف تولیدی قرار گرفت. شایان ذکر است که در روز افتتاحیه وزیر محترم علوم و تحقیقات، وزیر محترم دفاع و معاونتهای پژوهشی وزارتخانه ها، موسسات تحقیقاتی و دیگر ارگانها از این غرفه بازدید نمودند.
در روز اختتامیه تفاهم نامه ای بین موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و شرکت صنایع غذایی البرز طلایی جهت واگذاری دانش فنی سوسیس و سوپ ماهی که از دستاوردهای ارایه شده در فن بازار سال گذشته می باشد به امضاء رسید.