سید حسن جلیلی مجری این پروژه در گفتگو با روابط عمومی مرکز اظهار نمود افزایش درآمد و بالا بردن تولید محصولات شیلاتی مستلزم بکارگیری ایده های نو و راه های دیگری غیر از افزایش میزان صید می باشد.
ایشان همچنین افزایش تولید آبزیان پرورشی همراه با کاهش ضایعات و استفاده ی بهتر از زایدات باقی مانده با توجه به نیازها و تقاضای بازار را از راهکارهای مدیریت شیلاتی ذکر نموده و در ادامه فرمودند استفاده کامل ماهی و همه ماهیان صید شده بدون ضایعات و دور ریز، هدف بزرگ و مقدسی است که بسیاری از کشورهای پیشرفته صنعتی جهان در بخش صنایع شیلاتی خود دنبال می‌نمایند. مهندس جلیلی با اشاره به این موضوع که به طور معمول بیش از نیمی از وزن تولیدات آبزیان را زائدات یا فرآورده‌های جانبی آبزیان شامل سر، ‌پوست، ‌امعا و احشاء، ‌استخوان و باله‌ها تشکیل می‌دهند فرمودند این مقدار در کشور ما با توجه به آمار تولیدات و نسبت زایدات، بیش از300 هزار تن در سال بوده که حداقل 100 هزار تن آن را پوست و استخوان تشکیل می دهند که یکی از راهکار‌های استفاده از این بخش زائدات که عمدتاً از پروتئین‌های بافت همبند تشکیل یافته، تولید ژلاتین می‌باشد.
مجری پروژه درخصوص صنعتی شدن تولید ژلاتین ماهی گفت: می‌توان از ژلاتین ماهی در تهیه کره یا پخشینه و یا اسپریدکم‌چرب ( Low-fat spread ) بهره گرفت که علاوه بر استفاده بیشتر از آبزیان، اشتغال‌زایی مناسبی نیز صورت خواهد گرفت.
سید حسن جلیلی با ذکر این مطلب که امروزه در اغلب جوامع مصرف‌کنندگان به سلامتی خود توجه خاصی داشته و به رژیم غذایی کم‌چرب، کم نمک، کم شکر و پرفیبر پاسخ بسیار خوبی داده‌اند فرمود: گروه محصولات با عنوان اسپرید کم‌چرب که با چربی کمتر از 40٪ تهیه می‌شوند، باعث افزایش بازارپسندی و تقاضا شده و در نتیجه توجه ویژة تولیدکنندگان مواد غذایی را جلب کرده‌اند. لذا تولید و عرضه یک اسپرید کم‌چرب و رژیمی می‌تواند یک پاسخ خوب برای نیاز بازار سالم باشد. کره اسپرید فرآورده ای نسبتاً غنی از چربی است که به صورت امولسیون قابل پخش آب در چربی شیر بوده و میزان چربی آن به گونه ای کاهش یافته که به فرآورده مزبور انعطاف و قابلیت پخش پذیری بیشتری می دهد. این نوع از کره ها در دمای 20 درجه به لحاظ فیزیکی جامد هستند.در این پروژه از ژلاتین ماهی بعنوان منبع پروتئین، عامل ژل‌کننده و پایداری امولسیون، همچنین جایگزین بخشی از چربی/ روغن (کاهش چگالی انرژی و افزایش ارزش تغذیه ای)، به همراه سایر مواد افزودنی ‌استفاده گردیده است.
ایشان در پاسخ به سوال تفاوت این محصول با محصولات مشابه موجود در بازار فرمودند:
فرمول تولید اغلب محصولات مشابه موجود در بازار تحت لیسانس شرکت های خارجی بوده و بعلاوه در اغلب آنها از انواع کربوهیدرات ها مانند نشاسته ها جهت رسیدن به ویژگی های کیفی مناسب استفاده شده است. استفاده از ژلاتین ماهی علاوه بر فراهم نمودن امکان استفاده از منابع بالقوه موجود در داخل و افزایش درآمد بخش صنایع فرآوری آبزیان کشور، بهبود ارزش تغذیه ای محصول (غنی تر شدن از حیث پروتیین مرغوب حیوانی)، همچنین دستیابی به فرمول های جدید تولید این محصول را ممکن خواهد ساخت.