شروع مجدد تولیدات تحقیقاتی در مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان سالن تولید مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان با هدف ترویج دستاوردهای تحقیقاتی مرکز و معرفی فرآورده های جدید غذایی از آبزیان در کشور با برنامه ریزی تولید تحقیقاتی و برخورداری از امکانات مجهزتر مجدداً در سال 1391 آغاز به کار نمود 1391/10/29 (629) (0) شروع مجدد تولیدات تحقیقاتی در مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان براساس برنامه ریزی انجام شده مقرر گردید با راه اندازی این سالن در دو شیفت کاری با تولید چندین فرآورده از جمله برگر ماهی، فینگر ماهی، ماهی دودی گرم، گوشت چرخ شده بدون استخوان ماهی، کوفته ماهی، فیله طعم دار آماده طبخ و ... نقش مهمی را در افزایش سرانه مصرف آبزیان در کشور ایفا نماید.