انتصاب آقای دکتر خانی پور به سمت ریاست مرکز ملی آقای دکتر مطلبی ریاست محترم موسسه تحقیقات شیلات ایران طی حکمی آقای دکتر علی اصغر خانی پور را به سمت ریاست مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان منصوب کردند 1391/9/21 (914) (0) انتصاب آقای دکتر خانی پور به سمت ریاست مرکز ملی آقای دکتر مطلبی ریاست محترم موسسه در مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز که روز چهارشنبه بیست و هفتم اردیبهشت ماه 1391 در محل مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان برگزار شد ضمن تقدیر و تشکر از زحمات آقای مهندس سید حسن جلیلی در طول دوران مدیریت مرکز آقای دکتر علی اصغر خانی پور را به عنوان رئیس مرکز منصوب نمودند. متن حکم ابلاغی به شرح ذیل می باشد:جنـاب آقـای دکتـر علـی اصغـر خانـی پـورسـلام علیکم؛ با عنایت به سوابق و تجارب مفید و ارزنده آموزشی ، پژوهشی و مدیریتی جنابعالی به موجب این حکم به سمت « رئیس مرکز ملّی تحقیقات فرآوری آبزیان کشور » ، منصوب میشوید .با توجه به جایگاه آبزیان در تأمین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و سهم آن در تأمین امنیت غذایی و سبد غذایی خانوار و امکان تحقق این هدف با توسعه فرهنگ آبزی مصرفی و دستیابی به تکنولوژی تولید و فرآوری انواع محصولات سالم شیلاتی (تنوع محصولات شیلاتی) ، با رویکرد توسعه پژوهشهای کاربردی در قالب برنامههای راهبردی- محصولی ، اهم مأموریتها و مسئولیتهای آن مرکز تحقیقاتی شامل :- مطالعه ، بررسی و تحقیق در زمینه مواد اولیه شیلاتی ، مواد نگهدارنده ، افزودنیها ، دستگاههای عملآوری و فرآوری آبزیان جهت مصارف خوراک انسانی .- بررسی و تحقیق به منظور تعیین نقاط کنترل بحرانی انواع محصولات شیلاتی و تعیین مدت زمان نگهداری آنها .- بررسی و تحقیق در زمینه تنوع و کیفیت محصولات شیلاتی .- تحقیق در زمینه بهبود فرآوری محصولات شیلاتی و تضمین سلامت .- بررسی و تحقیق درزمینه توسعه کاربرد فناوریهای نوین (بیوتکنولوژی ،نانوتکنولوژی و انرژی هستهای) در فرآوری و سلامت محصولات شیلاتی.- مطالعه و تحقیق پیرامون مواد افزودنی و اشتها آور و رنگهای طبیعی و مواد نگهدارنده و نگهداری محصولات شیلاتی به روشهای مختلف .- بررسی و تحقیق در زمینه سیستمهای بستهبندی ، استاندارد کردن فرآوری های مختلف و تعیین ارزش غذایی محصولات مختلف شیلاتی .- توسعه همکاریهای علمی و ارتباط با موسسات تحقیقاتی داخلی و بینالمللی ؛ دانشگاهها و تشکلهای صنفی و انجمنهای مردم نهاد (NGO) مرتبط .- برگزاری کارگاههای علمی و آموزشی و دورههای تحصیلات تکمیلی (پژوهش محور) در زمینه فرآوری و کنترل کیفی و بهداشتی محصولات شیلاتی میباشد.امید است با استعانت از خداوند متعال و با بهرهگیری از تمامی امکانات ، نیروی انسانی فهیم و کارآمد مجموعه و سایر مراکز پژوهشی وابسته به موسسه ، همکاری و هماهنگی با سایر نهادهای پژوهشی کشور ، تعامل جدی و صمیمی با استانداریها ،سازمان جهاد کشاورزی استانها ، ادارات کل شیلات و سایر ارگانهای اجرایی ذیربط در حوزه مسئولیت آن مرکز در جهت جلب حمایتهای مادی و معنوی به منظور توسعه پژوهشهای کاربردی فرآوری، عمل آوری و تولید محصولات سالم شیلاتی موفق باشید . م21/1عباسعلی مطلّبیرئیس مؤسسهدکتر مطلبی در این مراسم که با حضور معاون تحقیقاتی موسسه، مشاور رئیس موسسه، معاون مدیرکل شیلات، روسای مراکز تحقیقاتی و همکاران مرکز برگزار گردید این مرکز را بعنوان تنها مرکز تخصصی در زمینه فرآوری آبزیان معرفی نمودند و ضمن برشمردن اهداف کلان و سازمانی مرکز در زمینه انجام تحقیقات گسترده و تخصصی مبنی بر معرفی محصولات نوین شیلاتی در برنامه پنجم توسعه از تغییر نام مرکز از مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان به مرکز ملی تحقیقات و سلامت فرآوری آبزیان خبر دادند. دکتر مطلبی در پایان سخنان خود ضمن تقدیر و تشکر از تلاشها و زحمات مهندس سید حسن جلیلی جهت پیشبرد اهداف تحقیقاتی مرکز طی دوران مدیریت تقدیر و تشکر نمودند و تاکید کردند ایشان در حال حاضر باید در عرصه علمی حضور جدید تری داشته باشند و ضمن خرسندی از معرفی دکتر علی اصغر خانی پور بعنوان رئیسی لایق و شایسته برای مرکز این مسئولیت را بعهده ایشان واگذار نمودند و ابراز امیدواری نمودند که می توانیم از سوابق و تجارب مفید و ارزنده آموزشی، پژوهشی و مدیریتی دکتر خانی پور جهت پیشبرد اهداف سازمانی مرکز به منظور توسعه پژوهشهای کاربردی فرآوری، عمل آوری و تولید محصولات سالم شیلاتی استفاده نماییم.در پایان مهندس جلیلی ضمن ارائه گزارش عملکرد مرکز در دوران مدیریت خویش از کلیه همکاران جهت همکاری صمیمانه شان تقدیر و تشکر نمودند و در پایان ابراز خرسندی کردند که شرایطی پیش آمده که بتوانند درخصوص کسب علم، تحقیق و پژوهش بیشتر اقدام کنند.همچنین دکتر خانی پور نیز ضمن ارائه برنامه کاری خود ابراز امیدواری کردند که در ادامه فعالیتهای خود به عنوان رئیس مرکز بتوانند گامهای مهم و مثبتی را آنگونه که در خور نام مرکز ملی تحقیقات فرآوری و سلامت آبزیان باشد برداشته و در رفع مسائل و مشکلات آبزی مصرفی اقدام نمایند.