دستاوردهای مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان در نمایشگاه فن بازار مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان از مراکز تابعه موسسه تحقیقات شیلات ایران توانست تعدادی از دستاوردهای تحقیقاتی خود را به بازدید کنندگان نمایشگاه فن بازار معرفی نماید 1391/7/23 (595) (0) دستاوردهای مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان در نمایشگاه فن بازار به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان دستاوردهای ارائه شده مورد استقبال و تقاضای چندین شرکت داخلی قرار گرفته و مقرر گردید در پایان فن بازار با آنها تفاهم نامه مبادله شود.از جمله فن آوری هائی که منجر به انعقاد قرارداد شد عبارتند از:1. فن آوری تولید سوسیس ماهی2. فن آوری تولید پودر سوپ ماهی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان یکی از مراکز تابعه موسسه تحقیقات شیلات ایران می باشد که بعنوان تنها مرکز تخصصی در سطح ملی در زمینه تحقیقات فرآوری آبزیان فعالیت می نماید. از سیاست ها و اهداف کلان این مرکز ایجاد تنوع در فرآورده های شیلاتی با اجرای پروژه های تحقیقاتی و در نهایت عرضه تکنولوژی تولید محصولات نوین شیلاتی به بخش های خصوصی مرتبط جهت تولید صنعتی و درنتیجه افزایش سرانه مصرف آبزیان، درآمد، ارزش افزوده، سهم اشتغال بخش صنایع شیلاتی کشور می باشد.با عنایت به رویکرد ارزنده تجاری سازی دست آوردهای تحقیقاتی و استفاده از فرصت های مغتنم برگزاری فن بازار ملی در کشور ؛ این مرکز با ارائه دستاورد های قابل تجاری سازی و سرمایه گذاری در بخشهای خصوصی ؛ تعاونی و دولتی؛ آمادگی خود را در حل مشکلات ، ارتقاء تولید، توسعه پایدار و نیز کاهش وابستگی به کشورهای خارجی را اعلام مینماید.