مهندس سعیدی مدیرکل شیلات استان گیلان در جلسه کمیته آبزی مصرفی که روز دوشنبه دهم مرداد ماه 1390 در مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان برگزار گردید از افتتاح رستوران طبخ و عرضه آبزیان در استان خبر داد و فقدان یک رستوران عرضه آبزیان در استان گیلان را از نقاط ضعف استان برشمرده و مژده داد به حول و قوه الهی بعد از ماه مبارک رمضان یک رستوران طبخ و عرضه آبزیان در استان گیلان افتتاح خواهد گردید.
همچنین مدیر کل شیلات گیلان اظهار داشت برای افزایش سرانه مصرف نیازمند به برنامه ریزی در سه محور کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت می باشیم و تاکید نمود برای رسیدن به اهداف مطلوب، تصمیم گیریها در  کمیته آبزی مصرفی اتخاذ و متناسب با آن اعتبارات لازم درنظر گرفته شود.