مهندس سید حسن جلیلی رئیس مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، در جلسه کمیته آبزی مصرفی که صبح روز دوشنبه دهم مرداد ماه 1390 در مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان با حضور مدیرکل شیلات استان گیلان و سایر اعضای کمیته برگزار گردید تاکید فرمودند افزایش آبزی مصرفی در گروی کاهش ضایعات، استفاده از زایدات ماهی و تنوع بخشی به فرآورده های آبزیان می باشد.
رئیس مرکز ملی با اشاره به این مطلب که 50% آبزیان را زایدات تشکیل می دهد و نیز با تاکید به مقادیر بالای پروتئین و چربی امعاء و احشاء ماهی نسبت به گوشت ماهی خاطر نشان کردند می توانیم با انجام پروژه های تحقیقاتی در زمینه کاهش ضایعات و همچنین استفاده بهینه از زایدات ماهی باعث افزایش آبزی مصرفی گردیم.