برپایی نمایشگاه تخصصی فرآوری آبزیان در دومین کنفرانس ملی علوم شیلات و آبزیان ایران مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان جهت عرضه آخرین دستاوردهای تحقیقاتی خود در نمایشگاهی که در حاشیه دومین کنفرانس ملی علوم شیلات و آبزیان ایران از تاریخ 20 لغایت 22 اردیبهشت ماه 1390 در محل دائمی نمایشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برگزار گردید شرکت نمود 1390/5/30 (569) (0) برپایی نمایشگاه تخصصی فرآوری آبزیان در دومین کنفرانس ملی علوم شیلات و آبزیان ایران در راستای معرفی فناوری ها و توانمندی های تحقیقاتی در گروه های مختلف کشاورزی و منابع طبیعی در حاشیه دومین کنفرانس ملی علوم شیلات و آبزیان ایران نمایشگاهی برپا گردید که مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان نیز جهت ارائه دستاوردهای تحقیقاتی جدید در بخش فرآوری آبزیان مانند اشترودل ماهی، انواع کنسروهای خورشتی کوفته ماهی، فیله کم استخوان از قسمت های خاص ماهی کپور نقره ای، برگر ماهی، اسنک ماهی و ...، در این نمایشگاه شرکت نموده است. در ضمن سید حسن جلیلی رئیس مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بعنوان سخنران کلیدی در پانل فرآوری محصولات شیلاتی و انوشه کوچکیان صبور عضو هیئت علمی مرکز با ارائه مقاله بصورت سخنرانی و نیز فرشته خدابنده یکی از محققین مرکز ملی با ارائه مقاله بصورت پوستری در دومین کنفرانس ملی علوم شیلات و آبزیان ایران که از تاریخ 20 لغایت 22 اردیبهشت ماه 1390 در دانشگاه آزاد واحد لاهیجان برگزار گردید شرکت نمودند.